Anubias barteri var. nana

Anubias barteri var. nana

Tropica

vxt-101-anna

Nyhet!

Anubias barteri var. nana

Detaljer

69,00 kr

ink. moms

Att handla hos oss

  • - Du får lojalitetsbonus för varje köp som kan användas upp till 365 dagar. 1 poäng = 0.2 kr
  • - Bra fraktpriser med DHL och Postnord
  • - Snabba orderhantering Vi har ett stort lager av varor. Vår leverans är mycket snabb. Restorder är begränsade med oss.
  • - Säker betalning med kreditkort. Du kan säkert betala med kreditkort - du kommer att omdirigeras till en Bank säker webbplats! Vi får inga kortuppgifter!
  • - Professionell kundtjänst. Vi betonar på att kommunicera med våra kunder. Vill hjälper dig med din fråga.
  • Över 250 produkter i vårt sortiment, för räkor och nano akvarium.

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 6 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå 6 poäng som kan omvandlas till en kupong av 1,20 kr.

Anubias barteri var. nana

Anubias barteri var. nana är en liten, attraktiv växt som trivs i alla förhållanden. Det härstammar från Kamerun och kommer att nå 5-10 cm höjd. Rotstocken blir 10-15 cm eller mer. Den växer långsamt, och bladen överlever i flera år, ger långsamt växande alger möjlighet att etablera sig. Det bästa resultatet uppnås genom att plantera på en sten eller trädrot. Lina kan användas för att fästa växten tills den får ett grepp. Om den planteras på botten får inte rotstocken täckas eftersom den tenderar att ruttna då. Den blommar ofta under vatten. Växten äts inte av växtätande fisk.

Skriv din recension

Accept

Denna sida använder cookies