Snowflakes

Snowflakes

bb-snato

Nyhet!

Snowflakes

Kompletterande foder för räkor

Snowflakes är en långsiktigt foder och tillväxtmedier för mycella. Resterna främjar tillväxten av mycella som ger en källa av extra mat för räkorna.

Detta foder är mycket populärt i Asien, till skillnad från de flesta foder den kan detta lämnas i akvariet - det kommer inte att förorena vattnet.

Detaljer

75,00 kr

ink. moms

Att handla hos oss

  • - Du får lojalitetsbonus för varje köp som kan användas upp till 365 dagar. 1 poäng = 0.2 kr
  • - Bra fraktpriser med DHL och Postnord
  • - Snabba orderhantering Vi har ett stort lager av varor. Vår leverans är mycket snabb. Restorder är begränsade med oss.
  • - Säker betalning med kreditkort. Du kan säkert betala med kreditkort - du kommer att omdirigeras till en Bank säker webbplats! Vi får inga kortuppgifter!
  • - Professionell kundtjänst. Vi betonar på att kommunicera med våra kunder. Vill hjälper dig med din fråga.
  • Över 250 produkter i vårt sortiment, för räkor och nano akvarium.

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 7 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå 7 poäng som kan omvandlas till en kupong av 1,40 kr.

Snowflakes

Kompletterande foder för räkor

Snow flakes är en långsiktigt foder och tillväxtmedier för mycella. Resterna främjar tillväxten av mycella som ger en källa av extra mat för räkorna.

Detta foder är mycket populärt i Asien, till skillnad från de flesta foder kan detta lämnas i akvariet - det kommer inte att förorena vattnet.

För räkor och krabbor är Snow Flakes oemotståndliga. soja kli är rik på vitaminer, aminosyror, spårämnen och fibrer, som gör deras prebiotiska egenskaper för god matsmältning. Berikad med multivitaminer (inklusive stabiliserade C-vitamin och stabiliserade vitamin E) och mineraler och berikade med nödvändiga vitaminer och mineraler för färgskärm och korrekt ömsat.

Beroende på det stora antalet enskilda flingor finns det ingen mat stress hos räkorna.

Foderanvisning: Mata 2-3 gr dagligen så mycket som räkorna äter upp på några minuter.

Foderform: Stick (Dessa sväller snabbt om till flingor)

Ingridienser: Soy bran, sea weed

Innehåll: 45g Aroma pack, stick

Skriv din recension

Accept

Denna sida använder cookies