Snowflake foder 

Det finns 5 produkter.
Visar 1 - 5 of 5 artiklar
 • gg-sn-sfl

  Snow Flakes Kompletterande foder för räkor Snow flake är en långsiktigt foder och tillväxtmedier för mycella. Resterna främjar tillväxten av mycella som ger en källa av extra mat för räkorna. Detta foder är mycket populärt i Asien, till skillnad från de flesta foder den kan detta lämnas i akvariet - det kommer inte att förorena vattnet.

  65,00 kr
   
 • bb-snato

  Snowflakes Kompletterande foder för räkor Snowflakes är en långsiktigt foder och tillväxtmedier för mycella. Resterna främjar tillväxten av mycella som ger en källa av extra mat för räkorna. Detta foder är mycket populärt i Asien, till skillnad från de flesta foder den kan detta lämnas i akvariet - det kommer inte att förorena vattnet.

  75,00 kr
   
 • bow-barl

  BorneoWild Barley Kompletterande Foder BorneoWild Barley är gjord av ekologiskt korn, halm, humussyra och torv. Det är en kompletterande mat för både räklingar och vuxna räkor i tillväxt. Överblivet foder hjälper till och förbättrar bakterieaktiviteter, buffrar pH och förhindrar utveckling av svart mögel.

  55,00 kr
   
 • mosura-graze

  Mosura Graze Snowflake Mosura Graze Active är en speciellt utvald tillväxtmedia för mycel. Mycel är den vegetativa delen av svampar som genererar näringskomponenter, såsom råprotein, aminosyra, råfett, rå cellulosa och polysackarid, som alla är viktiga för räkors tillväxt och välbefinnande.

  99,00 kr
   
 • pn-nsn

  Pure Nordic NORDSNOW Snowflake Räkfoder Pure Nordic NORDSNOW är en "Snow Flake" foder baserad på organiska och icke-GMO sojabönor , som är rik på aminosyror och proteiner. NORDSNOW innehåller tillväxtfrämjande substanser som är användbara för akvariet och filter bakterier samt överblivet foder förorenar därför inte vattnet.

  179,00 kr
   
Accept

Denna sida använder cookies